Toon alle categorieën

Tips & Tricks

 • 04 Feb 2021

  Brrr.. Zo voorkom je koude voeten in bed!

  Tijdens deze koude dagen is het heerlijk om lekker vroeg je bed in te duiken. Toch is er iets wat ons tegenhoudt om direct in slaap te vallen: koude voeten. Krijg jij ook al direct koude voeten als je eraan denkt? Brrr.. dit gevoel is -op enkele geluksvogels na- helaas voor iedereen herkenbaar. Maar wie geen geluk heeft, moet slim zijn. Er zijn namelijk een aantal trucjes om koude voeten te voorkomen!

  Lees verder
 • 22 Oct 2020

  Skip die herfstdip!

  Later licht, vroeger donker.. Hierdoor ben je ook vrijwel automatisch minder buiten. Dit zijn enkele oorzaken voor het ontstaan van een herfstdip. Heb je moeite met de overgang van zomer- naar wintertijd en de donkerdere dagen? Geloof ons, je bent niet de enige die het uurtje langer slapen als enige positieve aan het gehele fenomeen beschouwt. Maar hoe ontstaat die herfstdip nu precies en wat kunnen we ertegen doen?

  Lees verder
 • 24 Sep 2020

  Op dít moment kun je het beste je tanden poetsen

  Het moment waarop de meeste mensen hun tanden poesten is ongetwijfeld net voor het slapengaan. Vanaf jongs af aan wordt ons al gezegd dat we voor het slapengaan onze tanden moeten poetsen. Maar is dat echt het beste moment om je tanden te poetsen?

  Lees verder
 • 13 Aug 2020

  Terug in je ritme komen na de vakantie? Zo doe je dat!

  Voor velen is het alweer in zicht: het einde van de vakantie. Hoewel we soms echt wel zin hebben om aan de slag te gaan, zien we toch op tegen de omschakeling van het vakantieritme terug naar het gewone leven. Het  gaat namelijk vaak gepaard met slecht slapen en de bijbehorende vermoeidheid. Daarnaast moet ons lichaam er echt weer aan wennen om zich te concentreren. Als we die omschakeling soepeler zouden kunnen laten verlopen, zou dat perfect zijn toch? Laten er nu een aantal trucjes zijn om dit te verwezenlijken!

  Lees verder
 • 05 Jun 2020

  Zo maak je jouw slaapkamer zomerklaar

  Afgelopen maandag is de meteorologische zomer gestart. Mede dankzij de zonnige dagen die we al hebben gehad de afgelopen tijd zijn we er helemaal klaar voor om de slaapkamer zomerklaar te maken. Hoe je dat doet? Wij helpen je! 

  Lees verder

 • 17 Apr 2020

  Snack je meer nu je thuis werkt? Dit is waarom..

  Heb jij ook het gevoel dat je aankomt van thuiswerken? Dit is natuurlijk alles behalve wat we willen. Om het te kunnen voorkomen, moeten we achterhalen wat de oorzaak is van dat extra snacken dat we doen als we thuis werken. 

  Lees verder
 • 05 Mar 2020

  Handig! Zo laat je jouw kind ’s nachts doorslapen..

  Je kind in bed krijgen is één ding, zorgen dat je kind er niet meer uit komt een tweede. Veel ouders dealen dagelijks met deze uitdaging. Máár, er is een oplossing! Volgens slaapspecialisten helpt dit om je kind door te laten slapen.

  Lees verder
 • 06 Jan 2020

  Een goede nachtrust? Dit moet je wel/niet doen!

  Eén schaapje, twee schaapjes, drie schaapjes… Iedereen kent ze: slapeloze nachten. Maar hoe kan het nu dat je moe bent en vervolgens toch niet kunt slapen? Er zijn een aantal oorzaken voor een slechte nachtrust. Lees hier wat de oorzaken zijn én wat je ertegen kunt doen!

  Lees verder

 • 14 Nov 2019

  Zo verminder je stress en slaap je beter

  Iedereen ervaart stress en er is ook helemaal niks mis met af en toe stressen. Het is immers al zo oud als de mensheid. Oké, stress ging toen niet over het vergeten van een belangrijke afspraak, maar bijvoorbeeld wel over zorgen om de kinderen of over het al dan niet vinden van eten voor die dag. Hoewel stress bij de mens hoort en er niks mis is met af en toe stressen, kan dit een negatieve invloed hebben op je nachtrust. De kunst is dus om ’s avonds / ’s nachts zo veel mogelijk stressvrij te zijn.

  Lees verder
 • 27 Sep 2019

  Wat te doen op een regenachtige dag? 7 leuke ideeën!

  De zomer is pas enkele dagen voorbij, maar we zijn al volledig ondergedompeld in herfstsferen. Op deze regenachtige dagen staat het niet boven op ons verlanglijstje om een heerlijke wandeling te maken. Het liefst kruipen we terug ons bed in.. Toch is het zonde om de hele dag te blijven klagen over het donkere, vieze weer. Maar het regent pijpenstelen en de lucht is grijs, bah. Wat kun je toch doen met dit weer?

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 56 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Ga naar pagina:
1

Neem gerust contact op!

+31 - 40 - 201 24 13