Toon alle categorieën

In bed met...

 • 16 Jul 2020

  Hoe lang gaat een hoofdkussen mee?

  Je hebt een heerlijk kussen en geen enkel ander kussen ligt net zo lekker als dat van jou. Op vakantie verlang je stiekem terug naar het moment dat je hoofd jouw heerlijk comfortabele kussen raakt, dat precies voor jou gemaakt lijkt te zijn. Toch gaat je kussen niet eeuwig mee. Niet iedereen wil over die vraag nadenken, maar hoe lang kun je eigenlijk gebruik maken van een hoofdkussen voordat deze aan vervanging toe is? Durf jij het antwoord aan?

  Lees verder
 • 27 Nov 2019

  Een nachtkastje naast je bed? Dit is waarom!

  In bijna iedere slaapkamer zijn ze aanwezig: nachtkastjes. Er zijn verschillende redenen om voor een nachtkastje te kiezen. Velen zijn al overtuigd. Ben jij dat nog niet? Lees dan snel verder!

  Lees verder

 • 25 Oct 2019

  De mooiste, rustgevende dekbedovertrekken voor dit najaar

  Met een ander dekbedovertrek verander je in een mum van tijd je complete slaapkamerinterieur. Een ander kleurtje en een leuk patroontje maken een wereld van verschil. Nu de wintertijd is ingegaan, wordt het toch echt tijd om je slaapkamerinterieur winterproof te maken.

  Lees verder
 • 15 Aug 2019

  Deze 6 wekkers krijgen zelfs de ergste snoozers uit bed!

  De een springt ’s morgens direct uit bed, de ander snoozet een half uur. Voor de laatstgenoemde categorie kan een andere wekker de oplossing zijn. Er zijn namelijk zeer bijzondere exemplaren die zelfs de ergste snoozers uit bed krijgen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  Lees verder
 • 01 Aug 2019

  Zomerkriebels: 5 heerlijke, zomerse leesboeken

  Een veelvoorkomende bezigheid in de vakantie: lezen. Met een goed boek in een lekkere stoel in de tuin óf 's avonds voor het slapengaan in bed waan je jezelf even in een compleet andere wereld. Niets is zo lekker als even helemaal wegdromen bij een steengoed boek. Ga je niet op vakantie? Onderstaande boeken zorgen ervoor dat jij toch op vakantie gaat naar een zonnige bestemming.

  Lees verder
 • 06 mei 2019

  Inspiratie voor een Moederdag ontbijt op bed

  Aankomende zondag is het weer Moederdag. Een dag waarop alle moeders in het zonnetje worden gezet. Hoe jij jouw moeder ook verrast, je zal haar ongetwijfeld een glimlach op haar gezicht bezorgen. Een traditie die je in vele huishoudens terug ziet op Moederdag is een ontbijt op bed. Maar wat ga je dit keer weer op bed toveren? Wij hebben een aantal tips voor een fantastisch verwenontbijt.

  Lees verder

 • 27 Jun 2018

  6 leuke Netflix series voor in bed

  Als je geen Netflix hebt, dan hoor je er tegenwoordig eigenlijk niet meer bij. In de sportschool, bij de koffieautomaat en tijdens dates: je hoort min of meer op de hoogte te zijn van de populairste Netflix series. En die zijn er een heleboel! Het is heerlijk om op een luie avond nog even één aflevering te kijken voordat je gaat slapen en daarom zetten we graag 6 leuke Netflix series voor in bed op een rij.

  Lees verder
 • 01 Jan 2016

  In bed met... brandweerman Melle

  Mama Anke is blij met het nieuwe bed voor haar zoontje Melle. Net als Melle zelf! 'We zijn pas verhuisd. En Melle mocht zelf bepalen wat voor een kamer hij wilde. Daar hoefde hij niet lang over na te denken; een brandweerkamer! Dat vonden we prima natuurlijk maar we vonden het daarnaast wel belangrijk dat we ook al zijn speelgoed gemakkelijk konden opbergen. Zijn kamer is namelijk ook zijn favoriete speelplek. En dan ligt al snel de hele vloer vol speelgoed. Daarom hebben we gekozen voor het kajuitbed met de kistjes. Nu kunnen we ’s avonds voor het slapen samen in 2 minuten schoon schip maken. Daar maken we zelfs een wedstrijdje van!'

  Lees verder

8 artikel(en)

Neem gerust contact op!

+31 - 40 - 201 24 13