Toon alle categorieën

Verhalen met Karakter

 • 26 Nov 2020

  Het kajuitbed met fruitkistjes; 3 verschillende stijlen

  Het populairste kinderbed uit onze collectie is zonder twijfel: het kajuitbed met fruitkistjes. De fruitkistjes onder het bed bieden naast een speels uiterlijk ook ontzettend veel opbergruimte. Onder het bed zitten namelijk 4 fruitkistjes van ieder 50 x 30 x 40 cm! Het bed is daarom niet alleen geliefd bij de kinderen, maar ook bij de ouders. En er is iets nieuws!

  Lees verder
 • 20 Mar 2020

  Matrastijken met bamboe? Dit is waarom we daarvoor hebben gekozen!

  Het uitzoeken van een nieuw matras blijft toch altijd lastig. Er zijn ontzettend veel verschillende typen. Bij Livengo hebben we dan ook uitvoerig nagedacht over de collectie. We hebben een assortiment samengesteld met voor ieder persoon een geschikt matras. Om het gemakkelijker te maken het juiste matras te kiezen, hebben wij een matraskiezer toegevoegd aan onze webshop. Kortom, er is de keuze uit matrassen met vering of zonder vering. Geschikt voor mensen met een hoge en voor mensen met een lage gewichtsklasse. Voor personen die het warm hebben in bed en personen die het koud hebben in bed. Maar over één ding waren we het direct eens: de keuze voor tijken met bamboe. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder. 

  Lees verder

 • 10 Oct 2019

  Dé interieurtrends voor dit najaar

  Oktober is alweer bijna halverwege, wat betekent dat de herfst al aardig is ingeburgerd. Hoewel we de regen af en toe helemaal beu zijn, zijn we stiekem toch een klein beetje fan van het najaar. We maken -bewust of onbewust- ons interieur toch extra gezellig in dit seizoen.

  Lees verder
 • 13 Sep 2019

  WOW, hiervoor kun je fruitkistjes allemaal gebruiken!

  Al een tijdje populair, maar echt óveral voor te gebruiken: fruitkistjes. Wij hebben al enige tijd het enorm populaire steigerhouten bed met fruitkistjes in het assortiment. Hieraan is vervolgens ook het steigerhouten kajuitbed met fruitkistjes toegevoegd. En dat is niet voor niets. Gebruikte fruitkistjes geven namelijk een stoer en speels effect aan je interieur. Maar de kistjes zijn niet alleen te gebruiken als opbergruimte onder je bed. Er zijn veel meer toepassingsmogelijkheden!

  Lees verder
 • 25 Jul 2019

  Mysterie: wat is de linker/rechterkant van een bed?

  Nagenoeg iedereen heeft een vaste slaapzijde in zijn/haar bed. We zeggen dan ook regelmatig dat we aan de linker- of rechterkant van het bed slapen. Maar hebben we het dan over hetzelfde? Wat is nu officieel de linker/rechterkant van een bed? En ben je dan dus een links- óf rechts-slaper? Wij zochten het uit! Lees verder

 • 18 Jul 2019

  Hoe een donkere en juist ingerichte slaapkamer zorgt voor de ultieme nachtrust

  Van nature gaan we ervan uit dat slapen in het donker logisch is, maar waarom eigenlijk? Hoe zorgen we voor een goede aanloop naar het slapen en op welke manier heeft ons slaapkamerinterieur hier invloed op? Al deze vragen beantwoorden we in dit artikel.

  Lees verder
 • 07 Jun 2019

  Provinciehoppen in Nederland: in elke provincie een bijzondere overnachting

  De zon schijnt meer, het wordt warmer, de vakantieperiode breekt aan. Heb jij je vakantie nog niet uitgestippeld? Wat dacht je van provinciehoppen door Nederland? Een rondreis door Nederland met in iedere provincie een bijzondere overnachting.

  Lees verder
 • 25 Apr 2019

  Alles wat je moet weten over het verschonen van je bed

  Gemiddeld brengen we zo’n 8 uur per dag door in bed. Tijdens onze slaap verliezen we ieder uur zo’n 60 milliliter vocht. Dit wordt grotendeels opgenomen door je beddengoed en matras. Had jij verwacht dat dit zó veel was? Wij niet! Daarnaast verliezen we ook nog eens huidvet en dode huidcellen. Oké, nu begrijpen we wel dat het goed is om ons beddengoed regelmatig te verschonen. Maar hoe vaak wordt er verstaan onder regelmatig en wát moet er allemaal worden verschoond?

  Lees verder
 • 24 Jan 2019

  Wat zegt de slaappositie in jullie relatie?

  Je favoriete slaaphouding vertelt wat over je persoonlijkheid, daar schreven we een paar weken geleden al een interessant artikel over. Maar wist je dat de slaappositie die je aanhoudt met je partner ook wat over jullie relatie kan zeggen? Wellicht wil je hier liever niet aan geloven, maar het zou juist kunnen helpen om de relatie te verbeteren. Dus, wat zegt de slaappositie in jullie relatie?

  Lees verder

 • 21 Nov 2018

  Wat zegt je slaaphouding over je persoonlijkheid?

  Een goede slaaphouding is erg belangrijk voor onze gezondheid. In bepaalde houdingen wordt je lichaam namelijk zwaarder belast dan in andere houdingen. Als je een tijdje verkeerd ligt, dan word je bijvoorbeeld wakker met nekpijn. We hebben allemaal een favoriete slaaphouding en wist je dat dat wat over je persoonlijkheid zegt? In dit artikel zetten we verschillende houdingen op een rij!

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 24 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Ga naar pagina:
1

Neem gerust contact op!

+31 - 40 - 201 24 13