Toon alle categorieën

Lampen

Lampen

6 artikel(en)

per pagina

Hanglamp Beam

Voor een stoere uitstraling

Vanaf € 240,00

Tafellamp Ferron

Opvallende look
€ 69,00

Vloerlamp Ferron

Opvallende look
€ 99,00

Tafellamp Spiro

Verlichtend!
€ 69,00

Vloerlamp Hugo

Het zonnetje in huis!
€ 149,00

Wandlamp Eva

Verlichtend!
€ 49,00

6 artikel(en)

per pagina

De lichtpuntjes van Livengo

’s Morgens begin je met het aanmaken van het licht en ’s avonds sluit je de dag af door het uitschakelen van de verlichting. Een automatische handeling die we bijna zouden vergeten. Elektrische verlichting is een van de meest belangrijke factoren in onze huidige levensstijl. Door deze verlichting kan men op ieder moment van de dag werken, spelen, een boek lezen en nog veel meer!  Kortom, we kunnen niet meer zonder verlichting in ons huis. Naast die praktische eigenschap zorgen lampen ook voor gezelligheid. En oh oh oh, wat zijn er inmiddels veel leuke lampen verkrijgbaar! In alle soorten en maten: van robuuste vloerlamp tot subtiele tafellamp. Bij Livengo proberen we voor iedere slaapkamer een geschikte lamp te vinden.

Sfeervolle lampen

Sfeervol, ook wel: vol van sfeer, gezellig. Wat is dit nou precies? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven, omdat dit voor iedereen verschillend is. Gelukkig maar, want stel je voor dat iedereen precies dezelfde inrichting zou hebben! Wel staat het vast dat lampen bijdragen aan sfeercreatie. De ene lamp iets meer dan de andere uiteraard. Wat we momenteel veel zien zijn industriële lichtbronnen. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen, maten, stijlen en materialen. Je interieur wordt bijna automatisch stoer door de toevoeging van een industriële lamp, of je nu kiest voor een grote, robuuste vloerlamp of een kleine, subtiele tafellamp.

Lamp kopen? Bestel online bij Livengo!

Heb je een leuke nieuwe lamp bij ons gevonden? Dan kun je deze direct bestellen via onze website. Na ontvangst van de bestelling wordt deze zo snel mogelijk naar je toegestuurd.* Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen je graag op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is +31(0)40 201 24 13. Mailen mag naar customerservice@livengo.nl.

* Heb je naast een lamp ook bijvoorbeeld een bed besteld, waarbij een leverdatum afgestemd dient te worden? In dat geval wordt ernaar gestreefd de bestelling in zijn geheel af te leveren op het afgesproken bezorgmoment. 

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw

Neem gerust contact op!

+31(0) 40 201 24 13