Verbindingskast met lades

Verbindingskast met lades

Bezig met laden...

Verbindingskast met lades

Alles op orde

Er is niets zo fijn dan een heerlijke grote kast voor al je kleding en schoenen.

Nu is het algemeen bekend dat de kledingcollectie vaak meegroeit met de grootte van de kast. In dat geval zit je met onze kastenserie goed.

Deze bestaat namelijk uit verschillende modellen die allemaal op elkaar ‘aan te sluiten’ zijn. Zo kun je naar behoefte blijven bouwen aan een grotere kastenwand én kleding collectie natuurlijk! Wij adviseren de ladekast tussen twee kasten te plaatsen en dat er niet met deze kast wordt geëindigd (zoals afgebeeld). Dit omdat de ladekast minder diep is dan de andere kasten.

De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Materiaal

De kast is gemaakt van massief grenen met een MDF achterwand. De buitenkant is gespoten in de kleur wit en past daardoor perfect bij onze steigerhouten bedden.

De verbindingskast met lades heeft 3 legplanken en 4 lades. De afmetingen van deze kast zijn 195 x 48 x 45 cm (h x b x d).

Net even iets anders

Voor je eigen stijl heb je de keuze uit 2 typen deuren: een strokendeur met sleuven als handgreep of een lockerdeur met wit metalen handgrepen.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

 

Meer informatie
Hoogte kast195 cm
Breedte kast48 cm
Diepte kast45 cm
2 deurs lockerkast Liel staalgrijs

2 deurs lockerkast Liel staalgrijs

2 deurs kast Lamu - diverse kleuren

2 deurs kast Lamu - diverse kleuren

€ 349,00
€ 349,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling