2 deurs kledingkast met lades - zwart

2 deurs kledingkast met lades - zwart

Bezig met laden...

2 deurs kledingkast met lades - zwart

Alles op orde

Een solide basis is zo gemaakt met deze prachtige, strakke 2-deurs kledingkast met handige lades. Opbergen is zo gepiept als er genoeg ruimte voor is en dat is bij deze kast zéker het geval!

Met onze kastenserie bouw je je eigen kastenwand door de losse kast aan meerdere kasten te koppelen; de kasten zijn zo gemaakt dat je ze vlak tegen elkaar kunt plaatsen. Je kunt deze kast dus combineren met de 3 deurs kledingkast met lades in de kleur zwart. De kast is ook verkrijgbaar in de kleuren wit en betongrijs. 

De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie. 

Materiaal

De kast is gemaakt van massief grenen met een MDF achterwand. De buitenkant is gespoten in de kleur zwart en past daardoor perfect bij onze steigerhouten bedden. De 2 deurs kledingkast met lades heeft een standaard indeling van een roede met daarboven een leg plank.

De afmetingen van deze kast zijn 195x94x53 (h x b x d).

Die wil ik!

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Meer informatie
Hoogte kast195 cm
Breedte kast94 cm
Diepte kast53 cm
3 deurs kledingkast met lades - zwart

3 deurs kledingkast met lades - zwart

Steigerhouten nachtkastje

Steigerhouten ladekast Donny

€ 499,00

Kies je opties

€ 499,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling