Toch niet helemaal tevreden?

Bezig met laden...

Daar hoef je niet wakker van te liggen!

Zowel vóór, tijdens, als na de levering kan je rekenen op hulp en advies van Livengo. Wij passen de gewenste slaapkamer graag zo goed mogelijk aan naar jouw wensen.

Een tevreden klant, daar gaan we voor. Dat is ons karakter.

 

Livengo verkoopt veel.

Maar wat wij niet verkopen is ‘nee’. En gebrekkige producten. Heb jij je bestelling ontvangen maar ben je toch niet helemaal tevreden? Dat vinden wij jammer, maar daar doen we écht niet moeilijk over. Stuur ons een mail of neem contact op met onze klantenservice via +31 (0)40 20 12 413 en wij lossen het zo snel mogelijk voor je op!

 

Risicoloos slapen

Op alle bedden, nachtkastjes, matrassen, klein meubelen en (slaapkamer)kasten van Livengo heb je standaard 5 jaar garantie en een zichttermijn van maar liefst 30 dagen! We begrijpen dat het lastig is om online een matras te bestellen. Maar een matras bestellen via internet hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept, en volledig zonder risico! Je kunt namelijk 60 dagen je matras uitproberen om te kijken of deze ook echt bij je past. Ligt ie toch niet lekker? Dan komen we deze graag bij je omruilen of krijg je het bedrag retour. De enige voorwaarde die we aan de proefslaapperiode stellen is dat je het matras minimaal 30 dagen uitprobeert, zodat je lichaam er ook echt aan kan wennen.

 

Er zijn echter uitzonderingen..

Sommige producten zien we liever niet meer terug. Je begrijpt vast dat je -vanwege de hygiëne- beddengoed niet kunt retourneren. Daarnaast kunnen wij helaas niet alle producten met aangepaste afmetingen retour nemen. Ook extra grote matrassen met een lengte > 200 cm en/of een breedte > 180 cm nemen we niet retour. Wil je zeker weten of je jouw product kunt retourneren? Neem dan eventjes contact op. 

 

Verander je van gedachte?

Een bed gevonden op onze website die toch beter bij jou past? Tot 48 uur voor levering is het geen probleem om je bestelling nog aan te passen. Na die tijd lossen we het uiteraard ook graag voor je op. Echter brengen we in dat geval wel €50,- in rekening. 

Wil je meer weten over onze algemene voorwaarden?

Ondanks dat wij ze nooit gebruiken, kun je hier terecht voor de kleine lettertjes.