Bezig met laden...

Livengo is gespecialiseerd in het maken van steiger- en eikenhouten bedden, bijbehorende nachtkastjes en accessoires. Wij creëeren graag slaapkamers waar we trots op zijn! Jij ook? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De medewerkers van Livengo zetten zich continu in voor een optimale shopbeleving en een snelle levertijd. Livengo beschikt over een verrassend assortiment en heeft een obsessieve focus op klantgerichtheid. Kortom, bij Livengo wordt gewerkt met passie. Het maakt geen verschil of het de collega is die werkt vanachter de pc, op de weg zit of in het hart van het bedrijf staat: de werkplaats. Iedereen is gedreven en werkt met plezier!

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een nieuwe invulling in de volgende functies:

Meubelmaker

Functiebeschrijving:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die voor 32-40 uur per week in de functie van meubelmaker ons geweldige team komt versterken om kwalitatief hoogwaardige meubels te maken. Het maakt niet uit of je professional of starter bent. In deze functie wordt er ook verlangt dat je één dag in de week naar de klant gaat om de producten af te leveren / te monteren. Dit gebeurt uiteraard pas nadat je zelfstandig in staat bent om bedden te monteren en nadat je enkele keren met een collega mee bent geweest met bezorgen. Als chauffeur ben je uiteraard het visitekaartje van het bedrijf. Je bent dus ook die vriendelijke persoon die onze producten met een glimlach bij de klant bezorgt. 

Functie-eisen:
- Ervaring als timmerman of meubelmaker is een pré, maar we investeren graag in starters
- Een groot kwaliteitsgevoel
- In bezit van een rijbewijs B
- Klantvriendelijk
- Minimaal 18 jaar


Ben jij of ken jij iemand die voor deze job uit het juiste hout is gesneden? Sollicitaties incl. CV en motivatie ontvangen we graag op hugo@livengo.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op via dit mailadres of het telefoonnummer: +31 (0)40 20 12 413.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs en wordt dan ook niet in behandeling genomen.