Het karakter van Livengo

Bezig met laden...

Livengo gelooft in specialisme. In focus. In kennis. Wij groeien door beter te worden. Dat is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Sinds onze oprichting in 2013 doen we daarom één ding: slaapkamers maken waar we trots op zijn.

De kracht van Livengo volgens ons? Gewoon alles net even anders doen! Noem ons vakidioten of experts. Wij zijn ervan overtuigd dat gewenste resultaten bereikt worden door een goede samenwerking, kwalitatief goede producten, in combinatie met creatieve handgemaakte ontwerpen en een beetje peper…

De ledikanten en nachtkastjes die wij produceren zijn puur en eigen. Daarmee onderscheiden wij ons van de grijze massa. Ze zijn in vrijwel elke afmeting en diverse kleuren leverbaar en passen dankzij hun neutrale ontwerp in ieder interieur. Hiernaast leveren wij lattenbodems, hoge kwaliteit ‘Beauform’ matrassen, bijpassende slaapkamerkasten, bureaus en accessoires én een ruim aanbod beddengoed. Zo heb je jouw complete slaapkamerinterieur in één keer in huis.

De medewerkers van Livengo zijn eigenzinnig en jong van geest. Ons team zet zich er continu voor in om een optimale shopbeleving en een snelle levertijd te bieden. Livengo beschikt over een verrassend assortiment en heeft een obsessieve focus op klantgerichtheid. Kortom, bij Livengo wordt gewerkt met passie. Het maakt geen verschil of het de collega is die werkt vanachter de pc, op de weg zit of in het hart van het bedrijf staat: de werkplaats. Iedereen is gedreven en werkt met plezier! Ben jij benieuwd wie de gezichten zijn achter het leukste bedrijf van Nederland en België. Met trots presenteren wij:

    Het karakter van Livengo_Jeroen                  

Jeroen

Meubelmaker 'Gebruikt altijd the right tool for the right job'  

Het karakter van Livengo_Eva                  

Eva

Verkoop en planning 'Weet meer over onze producten/levertijden dan over haar eigen familie’  

Het karakter van Livengo_Suzan                  

Suzan

Marketing 'Vult de webshop met verrassende producten en ontwikkelt een flinke dosis slaapkamerinspiratie.'   Het karakter van Livengo_Jop                  

Jop

E-commerce 'Zorgt voor de rode loper van Google naar de juiste pagina in onze shop'  

Het karakter van Livengo_Hugo                  

Hugo

Chef slaapkop ‘Innovatief én origineel’ ‘Er is altijd een budget voor goede nieuwe ideeën!’