Deelbaar en verrijdbaar bed: makkelijk verschonen en stofzuigen

Bezig met laden...

Makkelijker je bed verschonen, opmaken en stofzuigen

 

Het verschonen en opmaken van je bed, is dat bij jou ook altijd zo’n strijd? Tweepersoons matrassen zijn vaak zwaar om in je eentje op te tillen, waardoor het moeilijk is om er een molton en hoeslaken omheen te krijgen. Met een deelbaar bed is dat verleden tijd. Je komt eenvoudiger tussen de matrassen, zonder te veel te bukken of de verkeerde bewegingen te maken. En als de bedden dan toch uit elkaar staan, pak je gelijk even je stofzuiger en is alles binnen no-time weer keurig schoon.

Deelbaar en verrijdbaar bed kopen

Tweepersoons deelbaar bed op wielen

 

Een deelbaar bed is een tweepersoons bed waarvan de linker en rechter helft eenvoudig van elkaar los te koppelen zijn. Dit doe je simpelweg door het verbindingshaakje aan het voetenbord los te maken zodat je de bedden uit elkaar kunt schuiven. De bedden zitten middels scharnieren aan het hoofdbord vast, zodat ze ook weer met gemak terug in positie komen.

Voordelen deelbaar bed

 

Wil je de handzaamheid van je bed verhogen? Denk dan eens aan een deelbaar en verrijdbaar bed.

Dit zijn alle voordelen van een deelbaar bed van Livengo:

  • Makkelijker stofzuigen en dweilen onder het bed

  • Eenvoudiger om het bed op te maken

  • Zwenkwielen zorgen ervoor dat de bedden makkelijk verplaatst kunnen worden

  • Matrassen kunnen makkelijker gedraaid en gekeerd worden en schuiven niet uit elkaar

  • Geen saaie designs, maar unieke deelbare bedden met een stoer karakter

  • Wordt op maat gemaakt en geproduceerd op basis van jouw wensen

Deelbaar bed kopen?

 

Livengo heeft drie verschillende modellen in het assortiment, welke deelbaar gemaakt kunnen worden. Steigerhouten bed ‘Simple’, steigerhouten bed ‘Monti’ en steigerhouten bed ‘Simple 2.0’. Bed ‘Monti’ en ‘Simple 2.0’ zijn bedden op comforthoogte, waardoor ze ook geschikt zijn als seniorenbed of wanneer je kampt met fysieke klachten.

Deelbaar bed kopen houtOnze deelbare bedden zijn verkrijgbaar in de afmetingen 160x200 en 180x200. Lengtematen van 210 en 220 cm zijn ook mogelijk. Ze zijn in verschillende wassingen beschikbaar en uit te breiden met bijpassende steigerhouten nachtkastjes.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor lattenbodems, zowel vlakke lattenbodems als elektrische lattenbodems. Ook hebben wij een uitgebreide collectie aan matrassen die zeer geschikt zijn voor een deelbaar bed.

Heb je vragen over de aanschaf van een deelbaar bed? Neem dan gerust contact met ons op via 040 – 20 12413 of bezoek onze showroom (vlakbij Eindhoven). De koffie staat klaar!