Toon alle categorieën

Plaids / Throws

Plaids / Throws

Kies hier je gewenste categorie:

8 artikel(en)

per pagina

KAAT Amsterdam Citrus

Lekker fris en fleurig!
€ 79,95

KAAT Amsterdam Ogibly - Roze

Héérlijk kleedje!
€ 199,95

KAAT Amsterdam Metro - Groen

Met leuk grafisch patroon!
€ 179,95

KAAT Amsterdam Metro - Blauw

Met leuk grafisch patroon!
€ 179,95

KAAT Amsterdam Tigerlily

Rrrraw
€ 89,95

KAAT Amsterdam Maud - Wit

Subtiel kleedje

Vanaf € 99,95

KAAT Amsterdam Maud - Grijs

Subtiel kleedje

Vanaf € 99,95

KAAT Amsterdam Kikai Bedsprei

Droom lekker weg

Vanaf € 89,95

8 artikel(en)

per pagina

Plaids

Kijk jij er ook altijd naar uit om na een drukke dag heerlijk op de bank te kruipen met je favoriete dekentje? Met de regen die op het raam tikt en een flinke kop thee in je hand, de hele avond je favoriete Tv-programma’s of films kijken? Wij van Livengo houden er wel van! Veel plaids worden enkel ontworpen uit praktisch oogpunt. Maar het oog wil toch ook wat? Een woonplaid mag wat ons betreft een graag geziene woonaccessoire zijn. Een item waarmee je jouw bank, samen met een stapel prachtige sierkussens, mooi kunt versieren. Daarom gingen wij op zoek naar heerlijk warme, zachte plaids die een toevoeging zijn aan het interieur van iedere woonruimte. Maak kennis met de woonplaids van KAAT Amsterdam!

Warm & mooi: de woonplaids van Livengo

Alweer een aantal jaren geleden schafte je hem aan: jouw favoriete dekentje, dat vooral moest voldoen aan de eis dat deze warm zou zijn. Het uiterlijk deed er niet echt toe. Ondanks zijn minder fraaie uiterlijk is dat dekentje inmiddels je beste vriend geworden. Dus wat doe je zodra je bezoek ontvangt? Je wringt je in allerlei bochten om die tod uit het zicht op te kunnen bergen. Herkenbaar? Vanaf nu verleden tijd. De ook wel ‘throws’ genoemde plaids van Livengo zijn niet alleen super comfortabel om onder weg te kruipen, ze zijn ook nog eens super mooi om te zien! KAAT Amsterdam weet als geen ander hoe zij deze prachtige woonaccessoires moeten maken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals de frisse groene KAAT Lollipop Plaid, de lieflijke koraalroze KAAT Lollipop Plad, of de KAAT Avatar Plaid in antraciet voor degene die van rustige kleuren houdt. Kortom, keuze genoeg. Deze accessoire drapeer jij zonder schaamte over die fauteuil in de hoek, je sofa of steigerhouten bed. Ook prachtig te combineren met een aantal van onze hippe sierkussens, waarbij alles kan en alles mag. Weg dus met die oude tod en welkom nieuwe plaid van Livengo!

Size does matter!

Wat de plaids van KAAT Amsterdam zo bijzonder maken? Ten eerste dat deze worden gemaakt van materialen van hoogstaande kwaliteit. Je kent ze wel, van die dekentjes die na een paar maanden gaan pillen. Dat wil je natuurlijk niet! Wij van Livengo hebben er daarom voor gekozen om alleen woonplaids in ons assortiment op te nemen die gemaakt zijn van mooie, kwalitatief hoogstaande materialen. Zo vind je bijvoorbeeld modellen van katoen, wol, acryl, of een combinatie hiervan. En... the size of the plaid does matter! Niets is zo vervelend als een model waarbij je telkens op moet letten of je voeten niet ‘buiten boord’ vallen. Ook de maat is dus een bepalende factor geweest tijdens onze zoektocht naar een mooie collectie: de meeste plaids van Livengo hebben een afmeting van 130 x 170 cm. Hier kun je wel een paar jaar mee doen!

Vragen aan Livengo? Stel ze gerust!

En, heb je een keuze kunnen maken uit de verschillende throws? Hoewel het tegenwoordig is toegestaan om erop los te combineren met diverse woonstijlen, kleuren en verschillende accessoires, kunnen wij het ons goed voorstellen dat je hulp nodig hebt bij het kiezen van jouw favoriete bankvriend. Heb je dus advies nodig, of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op! Je belt de klantenservice van Livengo op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 en 16:00 uur. Ons telefoonnummer is +31(0)40 201 24 13. Mailen mag natuurlijk ook naar customerservice@livengo.nl. Tot je dienst!

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw

Neem gerust contact op!

040 - 201 24 13