Vlakke lattenbodems

Vlakke lattenbodems
Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
prijs
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Beaufix 26 lats
  Ga voor een prima ligcomfort
  € 85,00
  Rating:
  0%
 2. Beaufix 28 lats
  Ga voor een heerlijk ligcomfort
  € 139,00
  Rating:
  0%
 3. Beaufix 44 lats
  Ga voor een subliem ligcomfort
  € 203,00
  Rating:
  0%
 4. Schotelfix
  Voor een excellente nachtrust
  € 309,00
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Vlakke lattenbodem

Hoe zorg jij voor een goede nachtrust? Drink je een flinke kop thee en lees je een goed boek.. of kijk je iedere avond je favoriete tv-programma voordat je de slaapkamer opzoekt? Sommigen slapen het liefst met de gordijnen open, anderen geven de voorkeur aan een pikdonkere slaapkamer. En dan het ideale bed. Een goed matras is natuurlijk onmisbaar. Hard of zacht: je matras bepaalt niet alleen het comfort, je slaaphouding heeft ook veel invloed op je gezondheid. Last van nek- of rugklachten? Wees lief voor je wervelkolom en kies voor een passende lattenbodem. Vind je het moeilijk om te kiezen? Wij van Livengo helpen je graag een handje bij het vinden van een geschikte vlakke lattenbodem!

Waarom kies je voor een vlakke lattenbodem van Livengo?

Houd je van een matras waar je heerlijk in kunt wegzakken, of blijf je liever op de vlakte met een wat steviger model? Uitgeslapen de dag beginnen wordt voor het grootste deel bepaald door de kwaliteit van jouw matras. De juiste lattenbodem voorziet jou daarbij van het laatste - maar zeker niet onbelangrijke - stukje ligcomfort. Niet alleen je matras wordt extra ondersteund; een lattenbodem zorgt tevens voor de nodige ventilatie. Net een nieuw bed gekocht? Je vraagt je waarschijnlijk af waar je op moet letten bij de aanschaf van een bijpassende lattenbodem. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Bij Livengo krijg je de keuze uit verschillende modellen. Het is belangrijk dat een vlakke lattenbodem voldoende ondersteuning biedt. Twee eenpersoonsmatrassen of één tweepersoonsmatras: onze modellen zijn super stevig en met ieder type matras te combineren. Ga je voor extra ondersteuning? Kies dan voor een lattenbodem met 42 latten. Dankzij vijf verschillende comfortzones stel je de stevigheid van de bedbodem helemaal naar wens in. Meer informatie? Bekijk al onze lattenbodems of neem contact met ons op!

Bestel de juiste maat!

De vlakke lattenbodems van Livengo zijn geschikt voor elk type bed of matras. Wij van Livengo begrijpen dat je niet elke dag een lattenbodem aanschaft. Bij de aankoop van een dergelijk product is dan ook niets zo prettig als een leverancier waar je op kunt vertrouwen. Daarom mag je er vanuit gaan dat wij kwalitatief goede producten leveren. Het enige wat je nog aan ons hoeft door te geven zijn de afmetingen van het model! Op onze website geven wij jou daarom de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende breedtematen: 80 cm, 90 cm, 100 cm of 120 cm. In de lengte kun je kiezen uit 200 cm, 210 cm of 220 cm. Liever een verstelbare lattenbodem van deze afmetingen? Ook dat kan! Bekijk de elektrische lattenbodems van Livengo!

Contactgegevens Livengo

Bestel jij jouw vlakke lattenbodem bij Livengo, dan komen wij deze zo snel mogelijk thuis afleveren. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, nemen wij altijd even contact met je op. We nemen jouw wensen nog eens door en geven je de gelegenheid om ons ook al je andere vragen te stellen. Heb je op dit moment nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! Onze klantenservice is te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)40 201 24 13 of via het e-mailadres customerservice@livengo.nl. We helpen je graag!

 

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw