Meest gestelde vragen en de antwoorden

Bezig met laden...

Wat is de levertijd van jullie producten?

Onze levertijd is op dit moment gemiddeld 3 a 4 weken. Dit kan iets oplopen, kijk voor de actuele levertijd op de website. Een bezorgafspraak wordt altijd vooraf met je afgestemd. 

Kan ik nu al bestellen en pas later laten leveren als mijn slaapkamer helemaal klaar is?

Uiteraard is dat geen enkel probleem. Indien je eerder bestelt, heb je vaak nog meer keuze in bezorgdagen/ data. Op het einde van je bestelling vind je een opmerkingenveld, waar je je voorkeuren kunt vermelden. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, nemen wij onze planning onder de loep. Vervolgens bellen we je zo snel mogelijk om de bestelling door te nemen en samen een bezorgdatum te prikken.Wordt mijn bed ook in elkaar gezet als jullie komen bezorgen?

Jazeker! Binnen een mum van tijd staat je nieuwe, prachtige steigerhouten bed in je slaapkamer. Onze matrassen, kledingkasten en bureaus, welke niet van steigerhout zijn gemaakt, worden (volledig ingepakt) tot achter de voordeur geleverd. Deze kasten en bureaus bezorgen wij met een duidelijke zelfmontage- instructie.

Wat zijn de vaste lattenbodems van Livengo?

Een vaste lattenbodem bestaat uit 20 vurenhouten latten, welke we bij bezorging vastschroeven in je bed. Deze stevige lattenbodem biedt een uitstekende ondersteuning en zorgt voor voldoende ventilatie. Wij adviseren hierbij een matrasbeschermer.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling heb geplaatst?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, nemen wij zo snel mogelijk contat met je op om de bestelling door te nemen en samen naar een bezorgdatum te kijken. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het tijdstip van bezorging op 2 uur nauwkeurig, zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Hebben jullie een showroom?

Jazeker! In onze showroom zijn de meeste bedden te bezichtigen en kun je onze matrassen uitproberen. Wij zijn op afspraak open, neem dus eerst even contact met ons op. Het adres van onze showroom is: Boshovensestraat 22, 5561 AR te Riethoven (nabij Eindhoven).Ik ga verhuizen, kan ik mijn bed weer demonteren en monteren? 

Indien je gaat verhuizen kun je bij ons een montagehandleiding opvragen. Hierop kun je zien hoe je bed gemonteerd moet worden. Volg je deze stappen van achter naar voren dan zie je de makkelijkste demontage manier. Het is helemaal niet moeilijk maar let er wel op dat je de ledikanthaken niet van de plank af haalt. Het advies is om je bed ook zo snel mogelijk weer in elkaar te zetten. Het liefst binnen 1 week. 

Kan het trapje bij het stapelbed ook aan de andere kant? 

Jazeker, je kunt kiezen uit 4 plaatsen. Nadat je besteld hebt ontvang je van ons een overzicht waar je op aan kunt geven op welke locatie je het trapje wil hebben. Hopelijk hebben we hiermee al wat vragen beantwoord. Mocht je nog andere vragen hebben dan mag je altijd een mail sturen naar customerservice@livengo.nl