Welkom in onze showroom

Bezig met laden...

Welkom in onze showroom.

Ondanks mooie foto’s van onze producten op onze website begrijpen we het als je onze producten liever even in het echt ziet.

Wij hebben een showroom in Riethoven.
Adres showroom: Boshovensestraat 22, 5561 AR Riethoven (nabij Eindhoven).Wij zijn momenteel alleen geopend op afspraak. Je maakt eenvoudig een afspraak via de mail, via de app of bel naar 040-20 124 13.

In onze showroom vind je bijna alle steigerhouten bedden en nachtkastjes. Hier kun je ook meteen de verschillende wassingen/ kleuren bekijken.

Daarnaast hebben we ook een aantal eikenhouten bedden staan, een aantal kasten en onze lattenbodems.

Verder kun je in de showroom de matrassen testen.

Wij zorgen dat er tijdens je afspraak iemand aanwezig is om je vragen te beantwoorden en er staat een kopje koffie of thee voor je klaar.

De afspraak is geheel vrijblijvend, je hoeft dus niet meteen te beslissen maar heb je al wel je keuze gemaakt? Dan kun je bij ons meteen bestellen. Wij zetten de bestelling voor je in ons systeem.

Twijfel je of een product te zien is in onze showroom neem dan even contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen via: customerservice@livengo.nl / 040 – 20 124 13Wij kijken er naar uit, misschien tot snel!