Bed met opbergruimte

Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
prijs
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Handige opberger
  Steigerhout bed met lades
  Bespaar je de ruimte!
  € 427,00
  Rating:
  0%
 2. Kajuitbed met lade
  Musthave voor iedere kinderkamer
  € 459,00
  Rating:
  0%
 3. Nieuw!
  Kinderbed met logeerbed en opberglade

  Musthave voor iedere kinderkamer

  € 716,00
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Bed met opbergruimte

Welke spullen bewaar jij allemaal op je slaapkamer? Je vindt dit misschien een gekke vraag, maar probeer hem toch maar eens te beantwoorden. En, wat is jouw antwoord? Zonder dat jij je ervan bewust bent doet de slaapkamer dienst als opslagplaats voor een breed scala aan bezittingen: van voor de hand liggende zaken zoals kleding en boeken, tot minder te verwachten spullen zoals verkleedkleding en paperassen. Maak jij je – net als vele anderen – schuldig aan het bewaren van spullen die je eigenlijk nooit meer gebruikt, maar waar je maar geen afstand van kunt doen? Vaak zijn dit jeugdherinneringen in de vorm van oude school- en fotoboeken, knuffels en misschien wel brieven van een oude liefde…. Kortom: extra opbergruimte in de slaapkamer is geen overbodige luxe. Daarom introduceren wij met alle trots het tweepersoonsbed met opbergruimte van Livengo!

Opgeruimd staat netjes met een tweepersoonsbed met opbergruimte!

Ook wij van Livengo moeten toegeven dat bovenstaande situatie ons niet vreemd is. Want waarom zou je afstand moeten doen van spullen die waardevol voor je zijn, wanneer je ze ook gewoon netjes op kunt bergen? Speciaal voor degene die wel wat extra ruimte in de slaapkamer kan gebruiken ontwierpen wij diverse modellen steigerhouten bedden, voorzien van opbergkisten of -lades. Allereerst het paradepaardje van onze meubelmakers: het steigerhouten bed met fruitkistjes! Als je het ons vraagt een waar kunstwerk. Onder het bed bevinden zich maar liefst 8 authentieke fruitkistjes. Ideaal wanneer jij en je partner allebei wel wat spullen op te bergen hebben. Ieder 4, eerlijk toch? Als je het prettig vindt om je bezittingen op één plek te bewaren - of wanneer je van een strakke uitstraling houdt - dan is het steigerhouten bed met lades jou op het lijf geschreven: aan iedere zijde van het bed bevindt zich namelijk één grote lade. Zo hoef je je nooit af te vragen waar je die trouwfoto toch hebt gelaten… Ook de kinderkamer kan gebaat zijn bij een eenpersoonsbed met opbergruimte. Kinderen spelen tenslotte maar al te graag in hun eigen slaapkamer. Speciaal voor de kleintjes ontwierp Livengo daarom het kajuitbed met fruitkistjes. Kortom: ook voor een kinderbed met opbergruimte kun je bij ons terecht.

Droom zacht… in een bed van Livengo!

Welk model je ook kiest, ieder meubel van Livengo heeft een geheel authentiek karakter. Hoe dat kan? Onze steigerhouten bedden worden gemaakt van PEFC-gecertificeerd steigerhout. Daar het gebruikte hout een tweede leven krijgt, ben je ervan verzekerd dat de investering niet alleen duurzaam is voor jou, maar ook voor het milieu! Voordat we je meubel op maat maken zorgen wij er eerst voor dat het hout drie keer wordt geschuurd. Daarna kies je zelf de afwerking van het bed: we kunnen het materiaal onbehandeld laten, of voorzien van een white wash, grey wash, black wash of een transparante beits. Mocht je nog andere wensen hebben, neem dan contact met ons op. Livengo levert namelijk maatwerk. Zo zorgen wij ervoor dat we jou gegarandeerd voorzien van het bed van je dromen…

Een bed met opbergruimte iets voor jou? Neem contact op!

Heb je ons assortiment bekeken, maar heb je nog vragen over een van onze producten en/of diensten? Neem dan contact met ons op! Mocht je jouw keuze wel al hebben kunnen maken: binnen 1 tot 3 weken wordt je bestelling door ons geleverd. Daarnaast helpen we je bij de montage van je nieuwe bed! Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer + 31(0)40 201 24 13 of stuur een e-mail naar customerservice@livengo.nl. Wij staan voor je klaar!

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw