Toon alle categorieën

Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken

Kies hier je gewenste categorie:

Ariadne at Home Warmly - grijs

Onder de wol

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

Beddinghouse Concrete Tile

Industrial design

Vanaf € 39,95

Beddinghouse Cervinae

Bambi op je bed

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

Beddinghouse Ecuador - pastel

Een winterse sfeer

Vanaf € 49,95

Beddinghouse Faye

Klassiek met een twist

Vanaf € 39,95

Beddinghouse Joya

Overal ruitjes

Vanaf € 49,95

Beddinghouse Kumiko

Oosterse sferen

Vanaf € 39,95

At Home Living - Wit

Strak en elegant

Vanaf € 59,95

At Home Living - Nude

Strak en elegant

Vanaf € 59,95

Beddinghouse Basic - blauw grijs

Musthave Basic collectie

Vanaf € 49,95

Ambiante George

Strak en hip

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 24,95

Ariadne at Home Mixed - blauw

Een warm nest

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

Ariadne at Home Look

Rustige ruitjes

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

At Home Lines

Feel at Home

Vanaf € 39,95

At Home Onetime

Delfts blauw past bij jou

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

At Home Rough - naturel

Voor de ruige slaper

Vanaf € 39,95

At Home Rough - blauw / groen

Voor de ruige slaper

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

At Home Go

All systems go!

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

At Home Sound

Een botanisch tintje

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

At Home Flow

Een late zonsondergang

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

Dekbedovertrek

Iedere nacht voldoende slapen en heerlijk uitgerust wakker worden: wie droomt daar nou niet van? Helaas blijkt deze droom in de praktijk voor veel mensen bedrog. We piekeren en stressen ons wat af in de nachtelijke uurtjes. Heb je een aantal nachten iets minder lang kunnen slapen dan de gewenste 8 uur? Maak je geen zorgen. Ons lichaam kan wel tegen een stootje en kan prima functioneren als het een keer wat minder nachtrust heeft gehad. Echter, wanneer je structureel slaap tekort komt wordt ons lichaam daar iets minder blij van. Gelukkig zijn er verschillende manieren om beter in slaap te kunnen komen, zoals het vermijden van koffie vlak voor het slapengaan, smartphones en laptops buiten de slaapkamer houden, voldoende bewegen en regelmatige bedtijden aanhouden. En wij van Livengo zouden Livengo niet zijn wanneer we jou niet voorzien van een extra slaaptip: schaf een comfortabel en prachtig, kwalitatief hoogstaand dekbedovertrek aan! Zo komt jouw droom over heerlijk slapen toch nog uit...

De dekbedovertrekken van Livengo: welke kies jij?

Wanneer jij samen met jouw geliefde voor de eerste keer op zoek gaat naar een nieuw dekbedovertrek, wordt er één ding heel snel duidelijk: over smaak valt niet te twisten! Jij houdt van smetteloos wit, jouw partner slaapt het liefste onder een vrolijk gekleurd dekbedovertrek. Hoe los je dit samen op? Krijg jij je zin en kiezen jullie voor een stralend wit dekbedovertrek? Of wint hij en slaap je vanavond onder een gekleurde variant? Wij van Livengo maken het je graag wat makkelijker. Om beide partijen tevreden te stellen ga je de ene week voor een fijn geweven, wit katoenen dekbedovertrek zoals de Margaret Muir Gwyn, en de week erop krijgt je partner zijn zin met een prachtig grafisch dekbedovertrek in verschillende tinten groen, met de naam Beddinghouse Shades of Sea. Probleem opgelost! Benieuwd naar alle varianten? Bekijk dan snel de gehele collectie dekbedovertrekken van Livengo!

Droom zacht….

Wat is jouw belangrijkste vereiste bij de aanschaf van een nieuw dekbedovertrek? Kies je voor een print of een effen variant? Natuurlijk ga je altijd voor comfort. Bij het samenstellen van onze uitgebreide collectie dekbedovertrekken hebben wij van Livengo uiteraard alleen gekozen voor materialen van hoge kwaliteit. Zo vind je zowel prachtige zachte modellen van 100% katoen, als heerlijk gladde, chique overtrekken van 100% katoensatijn. Ook om de maat hoef je je geen zorgen te maken: bij ieder model krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor de kleinste maat 140x200/200, een middenmaat dekbedovertrek 200x200 of een extra groot dekbedovertrek van 240X200/220. Kortom: de keuze is reuze!

Vragen over een dekbedovertrek? Contact ons!

En, voor welke twee dekbedovertrekken gaan jullie? Of heb jij je zin gekregen en wordt het toch enkel het witte model? Hopelijk hebben wij van Livengo het je niet al te moeilijk gemaakt. Mocht je nou toch moeite hebben met het maken van een keuze: wij helpen je graag! Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)40 201 24 13. Ook mag je ons te allen tijde een e-mail sturen naar customerservice@livego.nl. Tot ziens!

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw

Neem gerust contact op!

+31(0) 40 201 24 13