Beddinghouse x Van Gogh Blossom - Dark Red

Beddinghouse x Van Gogh Blossom - Dark Red

Bezig met laden...

Beddinghouse x Van Gogh Blossom - Dark Red

Dit dessin is gebaseerd op het schilderij, Amandelbloesem van Vincent van Gogh. Vincent schilderde een van zijn lievelingsonderwerpen: de grote, bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Hij maakte dit schilderij als cadeau, naar aanleiding van de geboorte van zijn peetzoon, die ook naar hem vernoemd werd, Vincent Willem. Als symbool voor het jonge leven koos Vincent de takken van de amandelboom, een van de vroegst bloeiende bomen, die reeds in februari de lente aankondigt. Met het onderwerp, de scherpe omlijningen en de plaatsing van de boom in het beeldvlak liet Van Gogh zich inspireren door de Japanse prentkunst. Het Dessin Blossom is een variant op het beroemde Amandelbloesem. In plaats van de traditionele blauwe lucht heeft dit dekbedovertrek een stijlvolle dieprode achtergond met canvasprint. De achterkant heeft een uni beige kleur. Dit maakt het dekbedovertrek Blossom Dark een ware eye catcher in uw slaapkamer.Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn. Dankzij de satijnbinding voelt de stof heerlijk zacht aan en geeft het een chique glans. De totale lengte van het dekbedovertrek is 260 cm. Dit is extra lang waardoor het dekbedovertrek gemakkelijk onder het matras gestopt kan worden en koude voeten worden voorkomen. Het overtrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de wasdroger en kan gestreken worden.
Meer informatie
MateriaalHet dekbedovertrek is gemaakt van 100% hoogwaardig katoensatijn, 220TC en heeft een extra lengte van 260 cm.
VullingDoor katoenproducten te kiezen van ons, steunt u onze investering in de missie van Better Cotton. Dit product is ingekocht via een mass balance systeem en bevat daardoor mogelijk geen Better Cotton. Zie bettercotton.org/learnmore.Geproduceerd door Bedding
DessinDe Beddinghouse x Van Gogh collectie bestaat uit een exclusieve bed-, bad- en keukentextiel collectie en accessoires. Elk dessin is geïnspireerd op één van de schilderijen van Vincent van Gogh.
RitssluitingDit dekbedovertrek is verpakt in een luxe, duurzame box,een mooi cadeau voor jezelf of om te geven. De luxe box kun je hergebruiken om spullen in te bewaren.
WasvoorschriftenWassen tot 60 graden, Geschikt voor de wasdroger. Matig heet strijken.
Beddinghouse x Van Gogh Peonies - Green

Beddinghouse x Van Gogh Peonies - Green

Vanaf € 99,95

Kies je opties

Vanaf € 99,95

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling