Bedombouw steigerhout

Bedombouw steigerhout
Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
prijs
Met opbergruimte
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Pagina
per pagina
  1. Steigerhouten stapelbed
    Stapel(bed) op jou!
    € 534,00
    Rating:
    0%
  2. -13%
    Steigerhout bed Flow
    Zweef boven de grond
    Regular Price € 342,00 Special Price € 298,00
    Rating:
    0%
  3. Steigerhout bed Rustiek
    Stijlvol design
    € 299,00
    Rating:
    0%
  4. Steigerhout bed Retro
    Stijlvol design
    € 299,00
    Rating:
    0%
  5. Kinderbed Ruby
    Blijft leuk!
    € 256,00
    Rating:
    0%
  6. -14%
    Steigerhout bed met lades multi
    Bespaar je de ruimte!
    Regular Price € 534,00 Special Price € 459,00
    Rating:
    0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Pagina
per pagina

Bedombouw steigerhout

Eens in de zoveel tijd wil je gewoon iets anders. Op het bed waar je nu elke nacht in slaapt ben je inmiddels wel uitgekeken: het staat nu al jaren in je slaapkamer en is simpelweg aan vervanging toe. Ook de muren van je slaapkamer kunnen wel een likje verf gebruiken. Je gaat voor een karakteristieke uitstraling en kiest voor natuurlijke materialen en kleuren. De keuze voor steigerhout was daarom niet zo moeilijk. Echter, het matras en de lattenbodems van je bed zijn nog prima. Moet je deze dan ook vervangen? Geen zorgen! Bij Livengo kies je voor een bedombouw van steigerhout zonder dat wij je verplichten om een matras of lattenbodem aan te schaffen. Ben je er nog niet over uit welk model goed in jouw slaapkamer past? Bekijk dan eerst rustig ons aanbod!

Droom jij van een steigerhouten bedombouw?

…. dan hebben wij van Livengo goed nieuws voor jou! We maken diverse modellen, zodat je altijd de juiste keuze voor een steigerhouten bedombouw maakt. Kom je ruimte tekort in je slaapkamer? Speciaal voor degene die behoefte heeft aan extra opbergruimte hebben wij een steigerhouten bed met fruitkistjes ontworpen: onder het ledikant bevinden zich 8 kistjes waar je jouw spullen in kwijt kunt. Je kiest zelf de hoogte van het hoofdbord en de wassing waarmee we het bed behandelen. Vind je het prettiger om je spullen in lades op te bergen? Ga dan voor ons steigerhouten bed met lades. Het kan natuurlijk ook zijn dat je jouw slaapkamer zo puur en open mogelijk wil houden. Gelukkig vind je bij ons diverse strakke modellen die jouw kamer een rustige uitstraling geven. Bekijk daarom het complete assortiment aan volwassen bedden van steigerhout. Uiteraard hebben wij ook aan de kleintjes gedacht: de kinderkamer tover je om tot een echte droomkamer met een kinderbed van steigerhout.

Dol op steigerhout? Kies een bed ombouw van Livengo!

Het ontwerpen van steigerhouten meubels is waar wij van Livengo dol op zijn. Het materiaal waar wij mee werken is gebruikt steigerhout. Een bed ombouw van hout geeft een karakteristieke uitstraling: niet één model is hetzelfde! Dit materiaal is daarnaast ook nog eens erg duurzaam en heeft daarom een PEFC-certificatie. Kies je voor een bedombouw van steigerhout, dan worden de planken eerst drie maal geborsteld en geschuurd. Daarna geven we jou de keuze: wil je dat we het meubel behandelen met een white wash, grey wash of antraciet wash? Of mogen we jouw favoriete bed een natuurlijke uitstraling geven met een transparante beits? En mocht jouw matras of lattenbodem nou trouwens tóch toe zijn aan vervanging: op onze website geven we je de mogelijkheid om ook bijpassende producten toe te voegen aan je bestelling!

Vragen? Neem contact met ons op!

Op onze website geven wij jou zoveel mogelijk informatie over het aanbod van Livengo. Mocht je toch nog vragen hebben over een van onze producten en/of diensten: neem dan gerust contact met ons op! Wanneer je via onze website een bestelling plaatst, bellen wij je altijd nog even op om je wensen door te spreken. Mocht je dus bijzondere wensen hebben, geef het aan! Samen zorgen we ervoor dat we tot een passende oplossing komen. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)40 201 24 13, of vul het e-mailformulier op onze website in. Wij staan voor je klaar!

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw