Kluiskast Mano staalgrijs

Kluiskast Mano staalgrijs

Bezig met laden...

Kluiskast Mano staalgrijs

Ruimt lekker op

Kluiskast Mano is voorzien van 4 legplanken (dus 5 opbergvakken) achter elke deur en past in elke ruimte: de kinderkamer, de woonkamer en/of de studeerkamer. De kast heeft een stoere geborstelde afwerking. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! De kast is verkrijgbaar in de kleur betongrijs of staalgrijs. 

De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Materiaal

De kast is gemaakt van grenen en heeft gemelamineerde legplanken. De deuren zijn voorzien van een grijzen metalen greep.
Kluiskast Mano is verkijgbaar in de kleuren staalgrijs en betongrijs.

Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. 

De afmetingen van kluiskast Mano zijn 190x95x44 (h x b x d).

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Meer informatie
Hoogte kast190 cm
Breedte kast95 cm
Diepte kast44 cm
2 deurs kast Lamu - diverse kleuren

2 deurs kast Lamu - diverse kleuren

2 deurs kast Romy - wit

2 deurs kast Romy - wit

€ 499,00
€ 499,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling