Kaptafel Jessica

Kaptafel Jessica

Bezig met laden...

Altijd een perfect uiterlijk

Kaptafel Jessica is een charmant en multifunctioneel meubel. In het blad is een spiegel verborgen, welke je rechtop kunt klappen. Onder de spiegel zit een vakkenindeling voor het opbergen van diverse kleine spulletjes als sieraden en make-up. De twee laden bieden nog meer opbergmogelijkheden. Zo zal jij er altijd tiptop uit zien! Daarnaast is de kaptafel een stijlvolle toevoeging aan de slaapkamer. Plaats er een vaas met bloemen op en je hebt een bijzonder stijlvol geheel. 

Het bureau wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Materiaal

De kaptafel/sidetable is gemaakt van zwart gelakt grenenhout en MDF. 

De afmetingen van de kaptafel inclusief poten zijn: 78 x 75 x 38 cm (h x b x d). De breedte van de klapspiegel is 28 cm en de dikte van het blad bedraagt 2 cm. De tafel staat op sierlijke hoge poten met een lengte van 60,5 cm en een diameter van 5 cm. De afmetingen van de ladefrontjes zijn: 9,5 x 25 cm (h x b). 

Die wil ik!

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per sms het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Je bestelling ophalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Bureau Lamu betongrijs

Bureau Lamu - betongrijs

Bureau Bickel - betongrijs

Bureau Bickel - betongrijs

€ 139,00
€ 139,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling