Brocante kast Pascale - wit

Brocante kast Pascale - wit

Bezig met laden...

Brocante kast Pascale - wit

Leuke details

De 2 deurs kast Pascale is een brocante opbergkast gemaakt van massief, FSC gecertificeerd grenenhout. De kast is afwerkgewerkt met een lak in een witte kleur en is ook verkrijgbaar in het betongrijs en zwart. De kast is tijdloos, maar heeft een authentieke uitstraling. Door de zachte kleur past het in haast iedere woonstijl. De kast beschikt over 4 legplanken, waardoor je er veel in kunt opbergen. De deuren zijn voorzien van metalen scharnieren én een leuk detail: een slot met sleutel.

De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Materiaal

De kast is gemaakt van wit gelakt, duurzaam geproduceerd grenenhout. Het interieur is opgebouwd uit gemêlamineerd spaanplaat. De deuren zijn voorzien van metalen scharnieren en een slot met sleutel. 

De 2 deurs kast is ook verkrijgbaar in de kleuren betongrijs en zwart.  

De kast heeft een hoogte van 191 cm, een breedte van 118 cm en een diepte van 47 cm.

Die wil ik!

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Meer informatie
Hoogte kast191
Breedte kast118
Diepte kast47
Brocante kast Pascale - betongrijs

Brocante kast Pascale - betongrijs

Brocante kast Pascale - zwart

Brocante kast Pascale - zwart

€ 599,00
€ 599,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling