Libby Garderobekast

Libby Garderobekast

Bezig met laden...

Klassiek en landelijk

Garderobekast Libby is door zijn asymmetrische ontwerp speels maar met een klassiek uiterlijk. Vanwege de asymmetrische hoogte van de kast geeft Libby een speels effect, maar door de klassieke uitstraling is het een tijdloze kast.

Creëer een prachtig totaalplaatje en combineer deze kast met opbergkast Libby. 

De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Materiaal

De garderobekast is gemaakt van massief grenenhout dat is afgewerkt in een warm grijze kleur. Daarnaast is de kast voorzien van twee lades en twee deuren allen voorzien van een zwart metalen knop.

Garderobekast Libby heeft een hoogte van 190 cm, een breedte van 98 cm en een diepte van 41 cm.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Meer informatie
Hoogte kast190 cm
Breedte kast98 cm
Diepte kast41 cm
Libby Opbergkast

Libby Opbergkast

1-deurs kast Liam

1-deurs kast Liam

€ 499,00
€ 499,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling