Climax Plus

Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Matras Climax Plus Pocketvering
  Pocketvering met traagschuim / coolgel
  € 419,00
  Rating:
  0%
 2. Matras Climax Plus Micropocket
  Micro-pocketvering met traagschuim / coolgel
  € 509,00
  Rating:
  0%
 3. Matras Comfort Climax Plus
  Koudschuim met traagschuim / coolgel
  € 569,00
  Rating:
  0%
 4. Topdekmatras Climax Plus
  Traagschuim / coolgel
  € 439,00
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Coolgel matras kopen

Slapen is van wezenlijk belang voor je gezondheid, daarom zou je altijd moeten zoeken naar topkwaliteit matrassen. De Climax Plus matrassen van Beauform zijn voorzien van een coolgel toplaag en bieden de ondersteuning die perfect aansluit op jouw slaapkarakter. Onze Climax Plus matrassen zijn voorzien van een traagschuim toplaag met coolgel parels. De unieke eigenschappen van coolgel zorgen ervoor dat je ’s avonds in een lekker koel bed stapt.

Deze toplaag met coolgel is te combineren met al onze matrastypen. Een pocketveringmatras met coolgel of een micro-pocketvering matras met cool gel is beide mogelijk. Daarnaast hebben we ook ons Comfort Plus matras uitgebreid met een cool gel toplaag. De Climax Plus is ook verkrijgbaar als topdekmatras. Je kunt deze topper eenvoudig gebruiken in combinatie met onze andere matrassen.

Wil je weten welk Climax Plus matras er op jouw lijf is geschreven? Maak dan gebruik van onze matrassenkiezer en zie in 3 stappen welk coolgel matras het beste bij je past.

Alle Beauform producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd en uit de beste materialen samengesteld. Onze vakmensen doen dat veelal nog met de hand. Wij garanderen een hoog niveau van comfort. 

Beauform cool gel matras kopen

Omdat slapen een zeer persoonlijke beleving is, hebben we bij Livengo (naast onze steigerhouten bedden en andere slaapkamer meubelen) een assortiment samengesteld van verschillende soorten coolgel matrassen. Deze zijn ontwikkeld in onze Climax Plus matrassenlijn. Om te kijken of een coolgel matras ook goed bij je slaapkarater past kun je bij Livengo altijd minimaal 60 dagen proefslapen op je nieuwe matras, zonder risico!  We weten als geen ander dat het een tijdje duurt voor je lichaam aan je nieuwe matras gewend is. Wil je meer weten over deze service of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan voor je klaar!

Pocketvering matras of toch een coolgel topdekmatras?

Lig je het liefst in een koel bed? Dan is ons Beauform Climax Plus matras een ideale keuze. De volgende matrassen vind je in het Beauform Climax Plus assortiment:

 • Beauform Climax Plus micro-pocketvering: een matras met coolgel + traagschuim toplaag. Omdat dit matras uit nog meer veertjes per m2 bestaat vormt het zich nog beter naar je lichaam. Voor mensen die op zoek zijn naar extra veel comfort en ondersteuning!

 • Beauform Climax Plus pocketvering: het matras heeft iets minder veren per m2 waardoor het geschikt is voor de wat lichtere slapers.
 • Beauform Comfort Climax Plus: allereerst opgebouwd uit koudschuim, maar met een dikke toplaag van coolgel met traagschuim. Het beste van twee werelden dus!

 

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw