Coolgel matras Climax Plus

Matras Comfort Climax Plus

Bezig met laden...

Matras Comfort Climax Plus

Een koele combinatie: koudschuim, en traagschuim met coolgel

Een matras met een koudschuim kern, afgedekt met een extra dikke comfort laag van traagschuim en coolgel. Wil jij geen veren in je matras? En heb je het snel warm in bed? Dan past matras ‘Comfort Climax Plus’ perfect bij jouw slaapkarakter!

Aan het traagschuim zijn coolgel parels toegevoegd, waardoor het materiaal minder temperatuur gevoelig is. Een comfort laag van traagschuim zorgt ervoor dat de koudschuim die eronder ligt zachter wordt. Hierdoor zullen de drukpunten van het lichaam verder in het matras zakken. De samenvoeging van deze twee materialen zorgt voor een ongekend slaapcomfort.

Coolgel: de nieuwste ontwikkeling op het gebied van slaapgenot!

Coolgel staat voor een revolutionaire oplossing welke uw slaapgenot optimaliseert. De unieke mix van coolgel en luchtdoorlatend materiaal garandeert een perfecte drukverdeling en ventilatie. De coolgel zorgt ervoor dat de ventilatie tot wel 12x hoger is dan bij standaard traag- of koudschuim. Zo slaap je altijd koel in de zomer en aangenaam warm in de winter.

Matras ‘Comfort Climax Plus’

Beauform matras ‘Comfort Climax Plus’ heeft een kern van koudschuim en is afgedekt met een extra dikke comfort laag van traagschuim en coolgel.

Koudschuim is een zeer goede basis voor traagschuim. Het zorgt voor een sublieme ondersteuning en tegendruk.

Bovenop de kern van koudschuim wordt een comfort laag van traagschuim geplaatst. Deze is maar liefst 6 cm dik! Traagschuim (of NASA schuim) heeft als eigenschap dat het vervormt onder invloed van gewicht. Standaard schuim dat ingedrukt wordt, wil onmiddellijk terugspringen in haar oorspronkelijke vorm. De celstructuur van traagschuim bestaat uit holle cellen, die niet geheel afgesloten zijn. De lucht in de cellen zet niet uit als deze in elkaar gedrukt worden. Deze mogelijkheid van het schuim om te vervormen, zorgt ervoor dat het materiaal zich volledig aan je lichaamsvorm aanpast. Geen enkel ander materiaal kan dit zo nauwkeurig!

Overige eigenschappen van dit matras

Matras ‘Comfort Climax Plus’ is te gebruiken op alle typen bedbodems.

Geen risico met de proefslaapperiode van Livengo

Meestal kun je in de winkel wel even proef liggen op een nieuw matras. Prima, maar na enkele minuten proef liggen wordt je nog niet veel wijzer. Het is dus belangrijk dat een nieuw matras goed uitgeprobeerd kan worden. Met de proefslaapperiode van Livengo kun je hier 60 dagen over slapen, zonder je te haasten. Helaas komen matrassen met een lengte > 200 cm en/of een breedte > 180 cm niet in aanraking voor deze proefslaapgarantie. 

Vind je het moeilijk om zelf een geschikt matras te kiezen dat past bij jouw lichaamsgewicht, temperatuur en slaaphouding? Voor persoonlijk advies is onze klantenservice bereikbaar via  +31 (0)40 20 12 413.

Zo gaat je matras een stuk langer mee

De levensduur van je matras kun je aanzienlijk verlengen met een matrasbeschermer. 

De jas van je matras

Alle Beauform matrassen zijn voorzien van een natuurlijke topkwaliteit Bamboo tijk. Deze matrashoes voldoet aan de hoogste ecologische normering.

De milieuvriendelijke Bamboo overtrekken zijn geproduceerd van bamboeweefsel, welke werkt als een natuurlijke airconditioning tijdens het slapen: de vochtigheid en temperatuur van het matras worden perfect geregeld. In de zomer voelt de tijk koel aan en in de winter warm. Het laagje wol onder de tijk versterkt die natuurlijke kwaliteiten.

De afritsbare Bamboo overtrekken zijn wasbaar op 60°C en mogen niet gebleekt, gestreken, chemisch gereinigd of in de droogtrommel gedaan worden.

Combineer je Beauform matras met een droombed van Livengo. Kijk hier voor ons volledig assortiment steigerhouten bedden. 

Meer informatie
Type slaperRugslaper, Zijslaper
TemperatuurKoel
Coolgel micropocket matras - Beauform

Matras Climax Plus Micropocket

Topdekmatras Climax Plus

Topdekmatras Climax Plus

€ 569,00

Kies je opties

€ 569,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling