Matras confort plus Nasa

Matras Comfort Plus Nasa

Bezig met laden...

Matras Comfort Plus Nasa

Matras Comfort Plus is het nieuwste matras in de collectie van Beauform, gemaakt van 2 soorten hoge kwaliteit schuim.
Een zeer luxe matras, welke door optimale drukverdeling een ongekend slaapcomfort biedt!

Het Comfort Plus matras is opgebouwd uit een 15 cm dikke laag van HR 55 koudschuim. Koudschuim kan gemaakt worden met veel of juist weinig lucht. Dat wordt aangegeven door middel van het soortelijk gewicht (SG). Een matras met een te laag SG (20-25) heeft te weinig veerkracht, waardoor er erg snel kuilvorming ontstaat. Matras Comfort Plus heeft een SG van 55 waardoor het het lichaam een zeer goede ondersteuning biedt en stevig aanvoelt. Hiernaast is het ook vele malen duurzamer.

De 6 cm(!) dikke toplaag van het Comfort Plus matras wordt gemaakt van Nasa Foam (ook wel traagschuim genoemd). Nasa Foam is een schuimsoort dat reageert op lichaamswarmte en hierdoor extra soepel wordt en de vorm van uw lichaam aanneemt.

Dit product is makkelijk schoon te houden door de machinewasbare overtrek.

Matras Comfort Plus is geschikt voor zowel vlakke als verstelbare lattenbodems.

Proefslapen

Een nieuw matras kopen is niet makkelijk.. Omdat weinig zaken zó persoonlijk zijn als het ligcomfort, is een keuze maken vaak erg lastig.

Hiernaast duurt het ongeveer 14-30 dagen voordat uw lichaam gewend is aan het matras en het matras aan uw lichaam. Om een goed oordeel over een matras te kunnen geven, is het dus belangrijk dat deze goed uitgeprobeerd kan worden. Met de proefslaapperiode bij Livengo kunt u hier 60 dagen over slapen, zonder u te haasten. Wel is het een voorwaarde dat u het matras ook daadwerkelijk een maand probeert voordat u uw conclusie trekt.

Alle Beauform matrassen zijn voorzien van een hoge kwaliteit Bamboo overtrek. Deze milieuvriendelijke overtrekken zijn geproduceerd van bamboeweefsel, welke werkt als een natuurlijke airconditioning tijdens het slapen: de vochtigheid en temperatuur van het matras worden perfect geregeld. In de zomer voelt bamboe koel aan, in de winter warm. Om dit natuurlijke effect te versterken, hebben we onder het overtrek een extra laagje wol aangebracht. Wol heeft dezelfde ventilatie kwaliteiten als bamboe. Bovendien geniet u dan alle seizoenen van een extra zacht, wollig ligcomfort. De afristbare Bamboo overtrekken zijn wasbaar op 60°C en mogen niet gebleekt, gestreken of chemisch gereinigd worden, of in de droogtommel gedaan worden.

Meer informatie
Type slaperRugslaper, Zijslaper
TemperatuurWarm
Matras Angel

Matras Angel

Topdekmatras Koudschuim

Topdekmatras Koudschuim

€ 399,00

Kies je opties

€ 399,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling