Mijn eerste kussen

Mijn eerste kussen

Bezig met laden...

Voor de allerkleinsten

Het heerlijke zachte kussen. Dooradembaar en hierdoor geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar.

Details

De vulling van dit kussen bestaat uit zachte synthetische slaapbolletjes. De tijk van dit kussen is gemaakt van 3D weefsel voor een goede dooradembaarheid en een goede vocht- en warmteregulatie met een binnenhoes van 100% katoen. Wasbaar op 60 graden. 

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bestel je uitsluitend een hoofdkussen, ander beddengoed of een accessoire? Dan sturen wij het zo snel mogelijk per post naar je op.

Meer informatie
Soort hoofdkussenDooradembaar
SlaaphoudingRug- en zijslaper
Anti allergischJa
Afmeting60 x 70 cm
Vulgewicht300 gram
Tijk materiaal100% katoen
Silvana Comfort Collectie

Silvana Comfort Collectie

Start

Start

€ 29,95

Kies je opties

€ 29,95

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling