Nachtkastje Blok

Nachtkastje Blok

Bezig met laden...

Er hangt iets moois in de lucht

Nachtkastje ‘Blok’ onderscheidt zich duidelijk van de andere steigerhouten nachtkastjes uit ons assortiment. Het nachtkastje kun je namelijk aan de bedrand hangen. Hierdoor is het nachkastje ook ideaal bij een bed met lades. Het subtiele nachtkastje is perfect om de belangrijkste zaken in bed bij de hand te hebben. 

Het nachtkastje heeft een afmeting van 45 x 19 x 19 cm (buitenmaat). Het vakje binnenin heeft een afmeting van 40 x 14 x 19 cm. Liever een andere afmeting? Laat het ons weten! Het nachtkastje kan aan het bed worden gehaakt door middel van de zwarte metalen beugel welke aan het nachtkastje bevestigd is. 

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Meer informatie
Hoogte19 cm
Breedte45 cm
Diepte19 cm
Nachtkastje Louise

Nachtkastje Louise

Steigerhouten nachtkastje

Nachtkastje Gasly

€ 79,00

Kies je opties

Naturel (onbehandeld)
White wash
€ 20,00
Grey wash
€ 20,00
Antraciet wash
€ 20,00
Transparante beits
€ 20,00
€ 79,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling