OILILY Doodle Summer Dekbedovertrek - Multi

OILILY Doodle Summer Dekbedovertrek - Multi

Bezig met laden...

OILILY Doodle Summer Dekbedovertrek - Multi

Doodle Summer is een trendy en vrolijk kinderdekbedovertrek door de kleurrijke, handgemaakte en bijzondere print. De voorkant bestaat uit allemaal vrolijk getekende figuren en de andere zijde heeft een speelse strepenprint in de kleuren roze, oranje, geel, groen en blauw. Hierdoor zijn beide zijdes als voorkant te gebruiken. Het kussensloop heeft hetzelfde dessin als het dekbedovertrek. Duurzame verpakking De verpakking bestaat uit een duurzame banderol die om het dekbedovertrek heen zit. Vouw de verpakking helemaal open en ontdek de kleurplaat die aan de binnenkant van de verpakking zit. Ben je klaar met de verpakking? Gooi deze dan weg bij het oud papier, zodat het materiaal kan worden gerecycled.Hoogwaardige kwaliteit Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, 144 TC. Katoen is een natuurlijk product dat ademt en goed vocht opneemt. Aan de onderkant van het overtrek zit een flap als instopstrook. Better Cotton Dit product is geproduceerd door Bedding House, exclusief voor Oilily. Door katoenproducten te kiezen van ons, steunt u onze investering in de missie van Better Cotton. Dit product is ingekocht via een mass balance systeem en bevat daardoor mogelijk geen Better Cotton. Zie bettercotton.org/learnmore.
Meer informatie
Materiaal100% katoen, 144 TC
VullingDit product is geproduceerd door Bedding House, exclusief voor Oilily. Door katoenproducten te kiezen van ons, steunt u onze investering in de missie van Better Cotton. Dit product is ingekocht via een mass balance systeem en bevat daardoor mogelijk geen
DessinDe verpakking bestaat uit een duurzame banderol die om het dekbedovertrek heen zit. Vouw de verpakking helemaal open en ontdek de kleurplaat die aan de binnenkant van de verpakking zit.
RitssluitingAan de onderkant van het overtrek zit een flap als instopstrook.
WasvoorschriftenWassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden
At Home by Beddinghouse Flavour Dekbedovertrek - Nude

At Home by Beddinghouse Flavour Dekbedovertrek - Nude

OILILY Ruby Dekbedovertrek - Multi

OILILY Ruby Dekbedovertrek - Multi

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling