Familiebed

Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
prijs
Met opbergruimte
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Comfort hoogte
  Steigerhout bed Modern 3.0
  In hogere sferen
  € 353,00
  Rating:
  0%
 2. Unieke opberger
  Steigerhout bed met fruitkistjes
  Realiseer je droom!
  € 524,00
  Rating:
  0%
 3. Steigerhout bed Bando
  Uitblinker in eenvoud
  € 224,00
  Rating:
  0%
 4. Steigerhout bed Modern
  Een ware sfeermaker
  € 299,00
  Rating:
  0%
 5. Extra voordelig
  Steigerhout bed Monti
  Dé bikkel onder de bedden
  € 288,00
  Rating:
  0%
 6. Nieuw!
  Steigerhout bed Wave 1

  Je bed zelf samenstellen

  € 684,00
  Rating:
  0%
 7. Nieuw!
  Steigerhout bed Wave 2

  Je bed zelf samenstellen

  € 684,00
  Rating:
  0%
 8. Nieuw!
  Steigerhout bed Wave 3

  Je bed zelf samenstellen

  € 684,00
  Rating:
  0%
 9. Nieuw!
  Steigerhout bed Wave 4

  Je bed zelf samenstellen

  € 684,00
  Rating:
  0%
 10. Steigerhout bed met lades multi
  Bespaar je de ruimte!
  € 534,00
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Familiebed

Word jij ook zo blij van een nieuw steigerhouten bed? Je bent niet de enige! Maar hoe mooi is het als je met je hele gezin in een nieuw steigerhouten bed kunt duiken? Het is de nieuwste trend: met de hele familie samen in één extra groot bed. Heb jij ook kids die vroeger wakker zijn en regelmatig bij papa en mama in bed duiken? Waarom niet met z’n allen in een groot gezinsbed? Dat slaapt een stuk gezelliger!

Het klinkt misschien gek maar het heeft ook veel voordelen: je brengt extra tijd door met de mensen die je het leukste vindt én het dichtste bij je staan. In de weekenden heerlijk lang uitslapen met z’n allen, en de kroost wakker zien worden. Een enge droom en gillend wakker? Met een aai over de bol is de kleine snel gerustgesteld. Wat ook handig is: iedereen op dezelfde slaapkamer schept ruimte in al je andere kamers. Zo heb je genoeg plek over voor een extra grote kledingkamer, of een speelkamer voor je kinderen. En als je elke avond die kleine gup zachtjes hoort ademen, vind je het stiekem ook niet erg als je af en toe zachtjes een voet, ellenboog of knie voelt…

Een familiebed van steigerhout met extra opberg mogelijkheden!

Een familiebed begint natuurlijk met een extra, extra groot bed. Geen probleem: onze steigerhouten bedden worden op maat gemaakt, dus ook een supersize formaat is mogelijk. Al onze volwassen steigerhouten bedden zijn verkrijgbaar tot een breedte van 240 cm. Zo heb je genoeg ruimte om met het hele gezin in te duiken. Daarnaast hebben we ook matrassen die perfect bij deze afmeting passen, zodat je een perfecte slaapkamer creëert voor het hele gezin.

Opbergruimte is in een steigerhouten familiebed ook geen overbodige luxe. Bij het ontwerpen van familiebedden van steigerhout heeft Livengo hier uiteraard ook rekening mee gehouden. Kijk eens bij ons steigerhouten bed met fruitkistjes: 8 originele fruitkistjes waar je een extra kussen, een warm plaid of een dekbed in kan opbergen. Je hoeft niet eens je bed uit om het te pakken! Heb je een ander familiebed van hout voor ogen? Bekijk alle modellen volwassenenbedden van steigerhout en kies je favoriet. 

Kies voor een steigerhouten gezinsbed op maat van Livengo!

Waarom wij van Livengo vinden dat je voor steigerhout zou moeten kiezen? Ten eerste omdat wij gebruik maken van hoge kwaliteit hout van Noord-Scandinavische boomsoorten. Wat gebruikt steigerhout zo bijzonder maakt is dat niet één plank hetzelfde is. Elk meubel van Livengo heeft daardoor zijn eigen karakteristieke uitstraling.

Uiteraard worden de planken die wij gebruiken eerst drie keer geschuurd en geborsteld voordat we ermee aan de slag gaan. Aan jou de keuze hoe het bed afgewerkt wordt: met een white wash, grey wash, antraciet wash of een transparante beits.

Let op! Op onze website geven wij per bed weer wat de mogelijkheden zijn. Mocht je aanvullende wensen hebben - of een wens die niet als keuzemogelijkheid wordt gegeven - neem dan even contact met ons op. Samen met jou komen we altijd tot een passende oplossing.

Een familiebed voor het hele gezin: dat lang mee gaat en ook nog eens tijdloos is. Dé twee redenen waarom wij denken dat een steigerhouten gezinsbed voor jouw huishouden interessant is!

Zo neem je contact op voor al je vragen

Bij Livengo staat service hoog in het vaandel. Neem daarom contact met ons op wanneer je vragen hebt. Ook opmerkingen of tips over onze producten en/of diensten zijn van harte welkom. Kun je niet kiezen tussen de verschillende steigerhouten meubels die op onze website worden aangeboden? Wij geven je graag advies. Onze klantenservice is bereikbaar via het telefoonnummer + 31 (0) 40 201 24 13. Wat kunnen we voor jou betekenen?

 

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw