Nachtkastje Jack

Nachtkastje Jack

Bezig met laden...

Stoer design! 

Dit nachtkastje is stoer en ook nog eens enorm stevig door het grote, metalen frame. Hierop is een elegant, rechthoekig opbergvak bevestigd. Zo heb je jouw belangrijkste spulletjes altijd bij de hand! Het nachtkastje vormt een heuse eyecatcher op de slaapkamer. Door de combinatie van een eikenhouten opbergvak en metalen poten past het uitstekend bij onze collectie eiken bedden. 

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Meer informatie
Hoogte55 cm
Breedte45 cm
Diepte40 cm
Nachtkastje Curve

Nachtkastje Curve

Nachtkastje Claire

Nachtkastje Claire

€ 229,00

Kies je opties

Naturel (onbehandeld)
Olijf
€ 30,00
Bruin / Donker
€ 30,00
White wash
€ 30,00
Transparante Beits
€ 30,00
€ 229,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling