James

James

Bezig met laden...

Je kunt er niet omheen: ledikant James is een echte blikvanger in de slaapkamer! Hij is stoer. Het design is strak. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een unieke combi: karakteristiek eikenhout met hieronder grote, zwarte poten én optioneel in combinatie met zwart stof in het hoofdbord! 

Net als onze andere eiken bedden is ook dit ledikant te verkrijgen in 4 afwerkingen: naturel, transparante beits, olijf en bruin/donker. Daarnaast worden al onze eiken bedden standaard geleverd inclusief gratis houten lattenbodem.   

Het bed is geschikt voor diverse woonstijlen: van stoer industrieel tot warm landelijk. Waarmee zou jij dit bed combineren?  

Net even iets anders?

Het eikenhouten bed is naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Zo kun je het bed laten behandelen met diverse wassingen of een beits. Andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Appeltje eitje

De vaste lattenbodem van Livengo is een zeer solide bodem, welke bestaat uit 20 geschaafde vurenhouten latten, die over de gehele breedte vast in het bed worden gemonteerd. Deze bodem is geschikt voor alle typen matrassen.

Heb je al een lattenbodem? Alle bedden van Livengo zijn voorzien van twee zijdragers en een middenlat, waarop iedere willekeurige lattenbodem geplaatst kan worden.

Bij het produceren van jouw bed houden wij altijd de matrasmaat aan.

Beschik je al over een matrasbeschermer? Deze verlengt de levensduur van je matras en is makkelijk te selecteren in het keuzemenu.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bij levering monteren wij het bed meteen in de gewenste slaapkamer.

Meer informatie
Hoogte hoofdbord 85 of 95 cm
Hoogte bedrand45 cm
Breedte hoofdbordUw matrasmaat + 6 cm
Buitenmaat breedteUw matrasmaat + 6 cm
Buitenmaat lengteUw matrasmaat + 10 cm
Diepte lattenbodem in bed16 cm
Met opbergruimteNee
Steigerhout bed Rustiek

Steigerhout bed Rustiek

Kinderbed met logeerbed en opberglade

Kinderbed met logeerbed en opberglade

€ 899,00

Kies je opties

Naturel (onbehandeld)
Olijf
€ 80,00
Bruin / Donker
€ 80,00
White wash
€ 80,00
Transparante beits
€ 80,00
Geen
€ 899,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling