Matras Comfort Plus Latex

Matras Comfort Plus Latex

Bezig met laden...

Matras Comfort Plus Latex

Droom jij van een stevig matras?

Een matras met een koudschuim kern, afgedekt met een extra dikke comfort laag van natuurlatex.
Houd jij van een stevig matras? En heb je het niet snel warm of koud in bed? Dan past matras ‘Comfort Plus Latex’ perfect bij jouw slaapkarakter!

Matras ‘Comfort Plus Latex'

Beauform matras ‘Comfort Plus Latex’ heeft een kern van koudschuim en is afgedekt met een extra dikke comfort laag van natuurlatex.

De samenvoeging van koudschuim en natuurlatex heeft prettige kenmerken voor slapers die een steviger matras prefereren.  Koudschuim zorgt namelijk voor een sublieme ondersteuning en tegendruk.

Bovenop de kern van koudschuim wordt een comfort laag van natuurlatex geplaatst. Deze is maar liefst 6 cm dik! Natuurlatex biedt een grote veerkracht en onovertroffen elasticiteit. Die grote rekbaarheid maakt een perfect ondersteunende en druk verminderende support mogelijk.

Natuurlatex beschikt, net als koudschuim, over een open celstructuur. Het matras kan hierdoor uitstekend ‘ademen’ en een goede luchtcirculatie is dan ook gegarandeerd.

Matras ‘Comfort Plus Latex’ is te gebruiken op alle typen bedbodems.

Geen risico met de proefslaapperiode van Livengo

Meestal kun je in de winkel wel even proef liggen op een nieuw matras. Prima, maar na enkele minuten proef liggen wordt je nog niet veel wijzer. Het is dus belangrijk dat een nieuw matras goed uitgeprobeerd kan worden. Met de proefslaapperiode van Livengo kun je hier 60 dagen over slapen, zonder je te haasten. Helaas komen matrassen met een lengte > 200 cm en/of een breedte > 180 cm niet in aanraking voor deze proefslaapgarantie. 

Vind je het moeilijk om zelf een geschikt matras te kiezen dat past bij jouw lichaamsgewicht, temperatuur en slaaphouding? Voor persoonlijk advies is onze klantenservice bereikbaar via  +31 (0)40 20 12 413.

Zo gaat je matras een stuk langer mee

De levensduur van je matras kun je aanzienlijk verlengen met een matrasbeschermer.

De jas van je matras

Alle Beauform matrassen zijn voorzien van een natuurlijke topkwaliteit Bamboo tijk. Deze matrashoes voldoet aan de hoogste ecologische normering.

De milieuvriendelijke Bamboo overtrekken zijn geproduceerd van bamboeweefsel, welke werkt als een natuurlijke airconditioning tijdens het slapen: de vochtigheid en temperatuur van het matras worden perfect geregeld. In de zomer voelt de tijk koel aan en in de winter warm. Het laagje wol onder de tijk versterkt die natuurlijke kwaliteiten.

De afritsbare Bamboo overtrekken zijn wasbaar op 60°C en mogen niet gebleekt, gestreken, chemisch gereinigd of in de droogtrommel gedaan worden.

Combineer je Beauform matras met een droombed van Livengo. Kijk hier voor ons volledig assortiment steigerhouten bedden.

Meer informatie
Type slaperBuikslaper, Rugslaper, Zijslaper
TemperatuurNormaal, Warm
Matras Incroyable

Matras Incroyable

Beauform Matras Junior

Matras Junior

€ 399,00

Kies je opties

€ 399,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling