Beauform Matras Junior

Matras Junior

Bezig met laden...

Polyether kindermatras ‘Junior’

Beauform matras ‘Junior’ is een polyether matras, geschikt voor kinderen tot 50 kg. Zit je qua lichaamsgewicht boven 50 kg? Dan raden wij aan om voor een pocketvering matras te kiezen. Hier kun je ons complete assortiment pocketvering matrassen vinden.

Een polyether matras is gemaakt van polyether schuim. In de volksmond zijn deze matrassen beter bekend onder de naam schuimplastic- of schuimrubber matrassen.

Polyether matrassen zijn te koop in verschillende SG-waarden, wat staat voor soortelijk gewicht. Het bepaalt hoeveel polyether en hoeveel lucht er in het matras zit. De SG-waarde van polyether matrassen kan sterk variëren. Polyether matrassen met een SG waarde van 25 of lager bevatten veel lucht, waardoor snel kuilvorming ontstaat. Matras ‘Junior’ heeft een SG waarde van 35. Dit materiaal heeft een fijnere celstructuur en is zwaarder. Hierdoor ontstaat meer veerkrachtigheid. De SG waarde is ook van grote invloed op de levensduur van het matras. Polyether matrassen met een soortelijk gewicht van boven de 25 gaan een stuk langer mee. 

Dit type matras is omkeerbaar, wat de levensduur verlengt en garandeert dat de stevigheid jaar na jaar gehandhaafd blijft.

Matras ‘Junior’ is te gebruiken op alle typen bedbodems.

Geen risico met de proefslaapperiode van Livengo

Meestal kun je in de winkel wel even proef liggen op een nieuw matras. Prima, maar na enkele minuten proef liggen wordt je nog niet veel wijzer. Het is dus belangrijk dat een nieuw matras goed uitgeprobeerd kan worden. Met de proefslaapperiode van Livengo kun je hier 60 dagen over slapen, zonder je te haasten. Helaas komen matrassen met een lengte > 200 cm en/of een breedte > 180 cm niet in aanraking voor deze proefslaapgarantie. 

Vind je het moeilijk om zelf een geschikt matras te kiezen dat past bij jouw lichaamsgewicht, temperatuur en slaaphouding? Voor persoonlijk advies is onze klantenservice bereikbaar via  +31 (0)40 20 12 413.

Zo gaat je matras een stuk langer mee

De levensduur van je matras kun je aanzienlijk verlengen met een matrasbeschermer. Hiernaast dien je het matras (met name in het eerste jaar) één keer in de 2 à 3 weken te keren.

Combineer je Beauform matras met een droombed van Livengo. Kijk hier voor ons volledig assortiment steigerhouten bedden

Meer informatie
Type slaperBuikslaper, Rugslaper, Zijslaper
TemperatuurWarm
Matras Comfort Plus Latex

Matras Comfort Plus Latex

Matras Angel

Matras Angel

Regular Price € 149,00 Special Price € 119,20

Kies je opties

Regular Price € 149,00 Special Price € 119,20

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling