Topdekmatras Koudschuim

Topdekmatras Koudschuim

Bezig met laden...

Topdekmatras Koudschuim

Wat is een topdekmatras?

Topdekmatrassen, ook wel oplegmatrassen, matrastoppers of dekmatrassen genoemd, zijn dé finishing touch van een ideaal slaapsysteem. Een topdekmatras is een dun matras wat op het regulier matras geplaatst wordt.

Wat is het voordeel van een topdekmatras?

Er zijn verschillende redenen waarom een topdekmatras het ligcomfort aangenamer maakt:

  • Extra comfort: Met een topdekmatras verhoog je het comfort van je huidige matras.
  • Geen vervelende naad: Een topdekmatras is ideaal om van twee 1 persoons matrassen, één 2 persoons matras te maken. Door een topdekmatras op de twee losse matrassen te leggen, wordt de vervelende naad weggewerkt.
  • Persoonlijk slaapcomfort: Prefereer jij een compleet ander matras dan jouw partner? Je hoeft niet te kiezen. Met een topmatras behouden twee losse matrassen ieder zijn hardheid en is het tóch mogelijk om je eigen slaapcomfort te creëren.
  • Levensduur en hygiëne: Een topdekmatras verlengt de levensduur van het onderliggende matras en houdt deze schoner. De tijk van het topdekmatras is afritsbaar, waardoor je deze gemakkelijk regelmatig kunt wassen.

Topdekmatras koudschuim

Koudschuim presteert zeer goed op basis van drie factoren: duurzaamheid, comfort en ondersteuning. Er zijn echter grote verschillen in koudschuim. Een koudschuim topdekmatras met een SG waarde van 50 of 55 biedt het meeste comfort daar dit schuim een stuk veerkrachtiger is. SG staat voor soortelijk gewicht. Het topdekmatras van Livengo is geproduceerd met een SG waarde van 55, waardoor je gegarandeerd bent van een egale hardheid en tegendruk.

Door de hoge kwaliteit schuim waar wij mee werken, ontstaat er geen kuilvorming in je topdekmatras. Koudschuim topdekmatrassen hebben nauwelijks drukverlies en gaan hierdoor langer mee, zonder dat het comfort of ondersteuning van je matras verloren gaat.

Van nature heeft koudschuim een open celstructuur. Het materiaal ventileert hierdoor optimaal en vocht wordt uitstekend opgenomen. Door de open celstructuur voelt een topdekmatras van koudschuim koel aan.

Dit topdekmatras is omkeerbaar, wat de levensduur verlengt en garandeert dat de stevigheid jaar na jaar gehandhaafd blijft.

Een topdekmatras van koudschuim is te gebruiken op alle typen matrassen.

Kies de dikte van je topdekmatras

Livengo produceert alle topdekmatrassen op maat voor haar klanten. Bij de aanschaf van je topdekmatras heb je de keuze uit een dikte van 3 óf 5 cm.

De dikte van het topmatras bepaald het niveau van comfort van het matras. Hoe dikker het topdekmatras, hoe meer comfort deze zal bieden.

Splittopper of dubbele splittopper?

Een splittopper heeft een inkeping aan het hoofdeinde van het topdekmatras. Een dubbele splittopper heeft dit zowel aan het hoofd- als het voeteneinde. De inkeping maakt het mogelijk om de twee helften onafhankelijk van elkaar te laten bewegen. Erg wenselijk wanneer je gebruikt maakt van een elektrisch verstelbare lattenbodem!

Alle typen topdekmatrassen zijn te leveren met een enkele- of dubbele split.

Zo gaat je topdekmatras een stuk langer mee

De levensduur van je topdekmatras kun je aanzienlijk verlengen door deze (met name in het eerste jaar) één keer in de 2 à 3 weken te keren.

De jas van je topdekmatras

Alle Beauform topdekmatrassen zijn voorzien van een natuurlijke topkwaliteit Bamboo tijk. Deze matrashoes voldoet aan de hoogste ecologische normering.

De milieuvriendelijke Bamboo overtrekken zijn geproduceerd van bamboeweefsel, welke werkt als een natuurlijke airconditioning tijdens het slapen: de vochtigheid en temperatuur van het topdekmatras worden perfect geregeld. In de zomer voelt de tijk koel aan en in de winter warm. Het laagje wol onder de tijk versterkt die natuurlijke kwaliteiten.

De afritsbare Bamboo overtrekken zijn wasbaar op 60°C en mogen niet gebleekt, gestreken, chemisch gereinigd of in de droogtrommel gedaan worden.

Combineer je Beauform topdekmatras met een droombed van Livengo. Kijk hier voor ons volledig assortiment steigerhouten bedden

Meer informatie
Type slaperBuikslaper, Rugslaper, Zijslaper
TemperatuurKoel
Dikte4 cm of 6 cm
Matras confort plus Nasa

Matras Comfort Plus Nasa

Topdekmatras Nasa

Topdekmatras Nasa

€ 299,00

Kies je opties

€ 299,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling