Steigerhout bankje Benkske

Steigerhout bankje Benkske

Bezig met laden...

Steigerhout bankje Benkske

Praktisch en stijlvol

Benkske is een subtiel steigerhouten bankje, welke door eenzelfde materiaalkeuze perfect past bij onze bedden. Door de driehoeksopening aan de onderzijde van de poten krijgt het bankje een speelse uitstraling.

Heb je bij jouw bed gekozen voor een bepaalde afwerking? Dan kan het bankje uiteraard ook voorzien worden van dezelfde afwerking!  

Materiaal & afmetingen

Het bankje is gemaakt van gebruikt, geschuurd steigerhout. Er is de keuze uit een breedte van 140, 160 en 180 cm. De hoogte van het bankje is 40 cm en de diepte 20 cm. Liever een afwijkende afmeting? Neem dan eventjes contact met ons op!

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Opbergkist Dori - Wit

Opbergkist Dori - Wit

Fauteuil Demy Fluweel

Fauteuil Demy Fluweel

€ 109,00

Kies je opties

Onbehandeld (geen)
White wash
€ 30,00
Grey wash
€ 30,00
Antraciet wash
€ 30,00
Transparante beits
€ 30,00
€ 109,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling