Opbergkist Dori - Wit

Opbergkist Dori - Wit

Bezig met laden...

Opbergkist Dori - Wit

Nooit meer struikelen over speelgoed

Slingert er in jouw huis ook in iedere kamer speelgoed rond? Met deze stoere opbergkist is alles in een handomdraai uit het zicht verdwenen! 
Je kunt deze kist natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken, zoals het opbergen van schoenen, kleedjes of andere accessoires.

De kist wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Materiaal

Deze stoere opbergkist is gemaakt van massief grenen, gespoten in de kleur wit of betongrijs. De kist heeft een horizontale v-groef belijning.

De afmetingen van de opbergkist zijn 41 x 80 x 40 (h x b x d).

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

 

Meer informatie
Hoogte kast41 cm
Breedte kast80 cm
Diepte kast40 cm
Opbergkist Lamu

Opbergkist Lamu

Steigerhout bankje Benkske

Steigerhout bankje Benkske

€ 129,00
€ 129,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling